A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Блюдниківський ліцей
Галицької міської ради
Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Молимося за Україну

У Храмі Різдва Пресвятої Богородиці провели молитовну Вервицю - єднання, ініційовану ГКЦ з благословення архієпископа і митрополита Івано-Франківського Кир Володимира Війтишина .

16:01 20.03.2024

25 листопада - 10 грудня в Україні проводиться всеукраїнська акція "16 днів проти насилля". Метою акції - привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

- 25 листопада - Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок; - 30 листопада - День доброго поводження з тваринами; - 1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДОМ "; - 2 грудня - Міжнародний день боротьби з рабством; - 3 грудня - Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями; - 5 грудня- Міжнародний день волонтера; - 6 грудня - Вшановування пам'яті студенток, розстріляних у Монреалі; - 9 грудня - Міжнародний день з корупцією; - 10 грудня - Міжнародний день прав людини.   Практичним психологом та іншими педагогічними працівниками Блюдниківського ліцею було проведено заходи профілактичної та роз'яснювальної роботи щодо запобігання насильства в школі та в сім'ї. А саме: анкетування здобувачів освіти "Чи існують прояви насилля в школі та вдома", виховні години, бесіди, лекції "СНІД - загроза людства", класні години " Світ без насильства", історія однієї стрічки - перегляд фільму ''Заплати іншому'', година спілкування "Що таке насилля", "Як не стати жертвою торгівлі людьми", казкотерапія "Країна Теплого Пуху".

18:15 22.12.2023

Свято Миколая

    Сьогодні свято Миколая відбулося в Блюдниківському ліцеї. Учні з нетерпінням чекали його. Навіть сигнал "Тривоги" не завадив цьому дійству, яке пройшло в укритті  закладу. Також лунали слова подяки воїнам за кожен день, кожну хвилину нашої свободи.  Були присутні учні, вчителі, батьки, військові, парох села о. Михайло Лаврук, який розпочав захід молебнем до Святого Миколая. На завершення учні  отримали солодкі подарунки. Спонсором свята  виступив міський голова Олег Кантор. 

18:46 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора